Vill du blogga på livesidan?


Bloggar du om övervakningsfrågor, upphovsrätt eller andra informationspolitiska frågor?

Vill du bidra till debatten i det främsta forumet för informationspolitisk debatt?

Vill du att dina blogginlägg som relaterar till dessa frågor ska synas på http://live.piratpartiet.se? Då ska du fortsätta läsa!

Om livesidan

Live-sidan är en aggregator för allt möjligt piratrelaterat. Den samplar både piratpartister, politiskt obundna såväl som personer med med andra politiska utgångspunkter. Alla är välkomna!

De som inte är piratpartister är märkta med "oberoende" eller "annat parti" så att ingen felaktigt ska misstas för pirat. Tanken med att plocka in icke-pirater är att knyta band mellan partier, så att sakfrågan får större genomslag och vi banar väg för effekt i riksdagen.

Det finns inga krav på sympatier med partiet, bara att du skriver intressant om relevanta frågor. Ren anti-pp-propaganda eller smutskastning är såklart inte välkommet.

Vad behöver du göra?

Om det låter intressant så behöver du göra följande:
  1. Kategorisera dina inlägg med etiketter, taggar eller kategorier. På så sätt kan vi plocka in bara de inlägg som rör piratfrågor (integritet, upphovsrätt, och sånt), och du blir fri att skriva om vad annat du vill utan att det hamnar på live-sidan. I några fall är alla inlägg på bloggen lämpliga
  2. Bestämma dig för om du vill stå som "pirat", "oberoende" eller "annat parti".
  3. Anmäl dig här! Glöm inte ange bloggadress, taggar och partibeteckning.
När bloggen är tillagd (det kan ta allt från några dagar till flera veckor) så kommer dina inlägg att automatiskt synas på livesidan, som uppdateras varje kvart.

Tipsa gärna till Mikael Nilsson (@MiNimaliteter eller mikael@nilsson.name) om du kan komma på någon mer bra bloggare som skulle platsa på livesidan.